App. Alfagar Cerro Malpique Albufeira

Boek nu App. Alfagar Cerro Malpique via Sunweb.nl voor slechts €379.00. Ga heerlijk op vakantie naar Albufeira in de Algarve en geniet van de Portugese zon.

Wat een fijn complex is Appartementen Alfagar Cerro Malpique! Na ongeveer 10 minuten lopen sta je meteen op het prachtige zandstrand van Albufeira. Ook is het oude centrum van Albufeira zo aan te lopen. Het veelzijdige centrum van Albufeira is omringd door lokale restaurants, gezellige bars, souvenir shops en veelzijdige winkeltjes. Ook een uitstapje naar de welbekende jachthaven van Albufeira is zeker de moeite waard. Dit fijne vakantieadres heeft comfortabele appartementen en zal ervoor zorgen dat je helemaal tot rust komt. Sla je balkondeur open en geniet van een fraai uitzicht. Neem een verkoelende duik in het zwembad of ontspan op één van de ligbedjes onder de Portugese zon. De kinderen zullen zich prima vermaken in het kinderzwembad. Dit vakantieadres is het centraal gelegen en dat ook nog eens voor een goede prijs. Dit is de ideale plek om het mooie Portugal te ervaren!

Sunweb boeken Albufeira

App. Alfagar Cerro Malpique Albufeira Portugal

Deze reis naar Albufeira wordt verzorgt door Sunweb Vakanties. Sunweb is één van de grootste vakantie aanbieders van vliegvakanties naar de Algarve. Elk jaar zal Sunweb voor ongeveer 200.000 mensen naar een zonnige bestemming brengen. Een belangrijk deel van deze mensen gaat naar de Algarve en dan specifiek naar Albufeira. Met Sunweb naar Albufeira kan al vanaf €199!