Jongerenvakantie Aparthotel Topazio Mar – logies en ontbijt Albufeira

Boek een supergave jongerenvakantie met GOGO.nl naar Aparthotel Topazio Mar – logies en ontbijt voor slechts €514.00 voor 10 dagen met vertrekdatum .

Vier de vakantie van je leven in de Portugese zon. Albufeira is de place 2 be deze zomer in Portugal! Deze heerlijke sterren accommodatie staat bekend om Gerenoveerde appartementen, Moderne kamers, Strip & strand op loopafstand en Comfortabel verblijven met je squad.

De ligging van Aparthotel Topazio Mar is helemaal top! Het bruisende centrum, met natuurlijk dé Strip, ligt namelijk op loopafstand! Ook overdag bijkleuren op het strand gaat lekker makkelijk, want ook het strand is vlakbij. Kortom; de perfecte combinatie! Lig je liever een dagje uit te brakken aan het zwembad? Ook dat is hier geen probleem. De appartementen zijn onlangs nog gerenoveerd, dus je verblijft hier samen je squad super comfortabel!

GOGO boeken Albufeira

Aparthotel Topazio Mar - logies en ontbijt Albufeira 1

Wat meer informatie over Aparthotel Topazio Mar – logies en ontbijt:
Land van bestemming: Portugal
Regio:
Stad:
Sterren: 3
Verzorging: Logies en ontbijt

Deze reis naar Albufeira wordt je aangeboden door GOGO. GOGO is de nr1 jongerenreis organisatie van Nederland. Vlieg naar de Griekse, Spaanse of Portugese zon voor superscherpe prijzen. Dit wordt jouw zomer!