Jongerenvakantie App. Ouraparque Albufeira

Boek een supergave jongerenvakantie met GOGO.nl naar App. Ouraparque voor slechts €639.00 voor 8 dagen met vertrekdatum .

Vier de vakantie van je leven in de Portugese zon. Albufeira is de place 2 be deze zomer in Portugal! Deze heerlijke sterren accommodatie staat bekend om Vlakbij de Strip, Appertementen in Portugese stijl, Mooie tuin met zwembad en Strand op loopafstand.

Opzoek naar fijne, sfeervolle appartementen? Dan moet je bij appartementen Ouraparque zijn! Ze zijn gebouwd in typisch Portugese stijl en mooi ingericht, zodat je naast het stappen en zonnen ook nog een beetje kunt uitrusten. Lekker afkoelen doe je in het zwembad, of wil je liever de zee in rennen? Je kan lopend naar Praia da Oura. ‘s Avonds is de keuze aan jou. Dat zal lastig worden met zoveel leuke restaurants en gezellige bars en clubs in de buurt. Het mooiste is dat de Strip vlakbij ligt.

GOGO boeken Albufeira

App. Ouraparque Albufeira 1

Wat meer informatie over App. Ouraparque:
Land van bestemming: Portugal
Regio:
Stad:
Sterren: 3
Verzorging: Logies

Deze reis naar Albufeira wordt je aangeboden door GOGO. GOGO is de nr1 jongerenreis organisatie van Nederland. Vlieg naar de Griekse, Spaanse of Portugese zon voor superscherpe prijzen. Dit wordt jouw zomer!