Jongerenvakantie Appartementen Mirachoro Albufeira

Boek een supergave jongerenvakantie met GOGO.nl naar Appartementen Mirachoro voor slechts €351.00 voor false dagen met vertrekdatum Flight.

Vier de vakantie van je leven in de Portugese zon. Albufeira is de place 2 be deze zomer in Algarve! Deze heerlijke 350.54 sterren accommodatie staat bekend om totaal aantal kamers: 56, totaal aantal verdiepingen: 7, receptie (24 uur geopend) en lift (aantal 2) hoofdgebouw.

Appartementen Mirachoro is de hotspot voor echte levensgenieters. Je verblijft niet ver van dé partyplace to be, de Strip. Leuke winkels, restaurants en bars bevinden zich op korte loopafstand. Het zonnen wissel je af met een frisse duik in het zwembad of een koel drankje van de poolbar. Voor je boodschappen hoef je ook niet ver te lopen, want in de directe omgeving vind je een (mini)supermarkt.

GOGO boeken Albufeira

Wat meer informatie over Appartementen Mirachoro:
Land van bestemming: Portugal
Regio: Algarve
Stad: Albufeira
Verzorging: 06/24/2024 –

Faciliteiten zijn o.a. 2, , , , , , Logies, , , , , , , .

Deze reis naar Albufeira wordt je aangeboden door GOGO. GOGO is de nr1 jongerenreis organisatie van Nederland. Vlieg naar de Griekse, Spaanse of Portugese zon voor superscherpe prijzen. Dit wordt jouw zomer!

Appartementen Mirachoro Albufeira gogo
Appartementen Mirachoro Albufeira
Appartementen Mirachoro Albufeira
Appartementen Mirachoro Albufeira
Appartementen Mirachoro Albufeira