Jongerenvakantie Cruz Villas Albufeira

Boek een supergave jongerenvakantie met GOGO.nl naar Cruz Villas voor slechts €1730.00 voor 8 dagen met vertrekdatum 07/15/2024.

Vier de vakantie van je leven in de Portugese zon. Albufeira is de place 2 be deze zomer in Algarve! Deze heerlijke 3 sterren accommodatie staat bekend om 18+, Ideaal voor vriendengroepen, Jullie eigen privézwembad om in af te koelen en Aan de bruisende strip.

Hoe vet zou het zijn om met je beste vrienden vakantie te vieren in je eigen villa in Albufeira? GOGO maakt het mogelijk met Cruz Villas! De villa’s zijn gebouwd in Portugese stijl en ze hebben allemaal een privézwembad met een mooie tuin. Hoe chill is dat?! Lekker bijkomen van wilde nachten op de Strip, die bijna voor de deur van de villa’s ligt, doe je hier. Ook het strand is maar 10 minuutjes lopen. Heb je er al zin in?

GOGO boeken Albufeira

Wat meer informatie over Cruz Villas:
Land van bestemming: Portugal
Regio: Algarve
Stad: Albufeira
Verzorging: Logies –

Faciliteiten zijn o.a. geen lift aanwezig, kluisje (op de kamer), wi-fi op de kamer (gratis), borg (contant te betalen), minisupermarkt (in de directe omgeving), supermarkt (in de directe omgeving), afstand tot strand circa 800 meter (zandstrand, via een licht hellende weg), afstand tot centrum: circa 100 meter, bakkerij (in de directe omgeving), souvenirwinkel (in de directe omgeving), afstand tot oude centrum circa 3000 meter: circa 2,5 kilometer, sportzaak (in de directe omgeving), kapsalon (in de directe omgeving), schoonheidssalon (in de directe omgeving).

Deze reis naar Albufeira wordt je aangeboden door GOGO. GOGO is de nr1 jongerenreis organisatie van Nederland. Vlieg naar de Griekse, Spaanse of Portugese zon voor superscherpe prijzen. Dit wordt jouw zomer!

Cruz Villas Albufeira gogo
Cruz Villas Albufeira
Cruz Villas Albufeira
Cruz Villas Albufeira
Cruz Villas Albufeira