Jongerenvakantie KR Albufeira Lounge – logies en ontbijt Albufeira

Boek een supergave jongerenvakantie met GOGO.nl naar KR Albufeira Lounge – logies en ontbijt voor slechts €409.00 voor 2-persoonskamer dagen met vertrekdatum .

Vier de vakantie van je leven in de Portugese zon. Albufeira is de place 2 be deze zomer in Algarve! Deze heerlijke sterren accommodatie staat bekend om -8.23399, , en .

KR Albufeira Lounge is een heerlijke vakantiebestemming. Er is genoeg te ontdekken, voor de beachlovers is het strand dichtbij, in het centrum kun je lekker shoppen en er zitten ook nog eens gave activiteiten in de buurt zoals duiken. Wat wil je nog meer? De kamers zijn kleurrijk, modern en comfortabel. Voor een lekker hapje eten zijn er genoeg leuke eettentjes. Het nachtleven is awesome en de nachtclubs op loopafstand van het hotel, dus kruipend naar huis. Cheers!

GOGO boeken Albufeira

KR Albufeira Lounge - logies en ontbijt Albufeira Portugal

Wat meer informatie over KR Albufeira Lounge – logies en ontbijt:
Land van bestemming: Algarve
Regio:
Stad:
Sterren: Logies ontbijt
Verzorging: 37.0885

Deze reis naar Albufeira wordt je aangeboden door GOGO. GOGO is de nr1 jongerenreis organisatie van Nederland. Vlieg naar de Griekse, Spaanse of Portugese zon voor superscherpe prijzen. Dit wordt jouw zomer!