Jongerenvakantie Villa Flower Albufeira

Boek een supergave jongerenvakantie met GOGO.nl naar Villa Flower voor slechts €529.00 voor 5 dagen met vertrekdatum 06/19/2023.

Vier de vakantie van je leven in de Portugese zon. Albufeira is de place 2 be deze zomer in Algarve! Deze heerlijke 4 sterren accommodatie staat bekend om Verblijven met maar liefst 8 vrienden, Frisse duik in je privézwembad, Een eigen BBQ en Gratis Wifi.

Vriendengroepen opgelet! In Villa Flower kun je namelijk met maar liefst 8 vrienden in een ruime 5-kamer villa verblijven! Dat is natuurlijk op zich al 1 groot feest, maar je kunt er ook nog eens genieten van een ruime tuin én afkoelen in je eigen privé zwembad. Is de burning sun onder, dan veranderd Albufeira al snel in één grote gezelligheid op en rondom de Strip. Goed nieuws, je verblijft op loopafstand van vele clubs en discotheken!

GOGO boeken Albufeira

Wat meer informatie over Villa Flower:
Land van bestemming: Portugal
Regio: Algarve
Stad: Albufeira
Verzorging: Logies –

Faciliteiten zijn o.a. borg: voor deelnemers met leeftijd t/m 27 jaar circa 150,00 € per persoon per verblijf contant of per creditcard te betalen (ter plekke te betalen, verplicht), geen lift aanwezig, kluisje, parkeerterrein, wi-fi op de kamer (gratis), borg (contant of per creditcard te betalen), afstand tot strand circa 1 kilometer (zandstrand), aan de rand van het centrum, minisupermarkt (in de directe omgeving), bakkerij (in de directe omgeving), afstand tot centrum: maximaal 650 meter, souvenirwinkel (in de directe omgeving), discotheek (in de directe omgeving), nachtclub (in de directe omgeving).

Deze reis naar Albufeira wordt je aangeboden door GOGO. GOGO is de nr1 jongerenreis organisatie van Nederland. Vlieg naar de Griekse, Spaanse of Portugese zon voor superscherpe prijzen. Dit wordt jouw zomer!

Villa Flower Albufeira gogo
Villa Flower Albufeira
Villa Flower Albufeira
Villa Flower Albufeira
Villa Flower Albufeira