Jongerenvakantie Villa Magdalena Albufeira

Boek een supergave jongerenvakantie met GOGO.nl naar Villa Magdalena voor slechts €469.00 voor 4-kamer villa (53) dagen met vertrekdatum .

Vier de vakantie van je leven in de Portugese zon. Albufeira is de place 2 be deze zomer in Algarve! Deze heerlijke sterren accommodatie staat bekend om -8.23001, , en .

Wil jij deze zomer op vakantie met je vrienden? Dan is deze GOGO-topper, Villa Magdalena een perfecte keuze! Villa Magdalena is een prachtige villa waarin je met maar liefst 6 vrienden of vriendinnen kunt verblijven. Jullie kunnen hier genieten van de luxe van een privézwembad en heerlijk BBQ’en om een bodem te leggen voor dat avondje stappen. Als jullie er liever een keer erop uit gaan, dan is het strand vlakbij. Bovendien ligt dé party hotspot van Albufeira, de Strip, op maar liefst 100 meter afstand. Relaxter dan dit kan haast niet!

GOGO boeken Albufeira

Villa Magdalena Albufeira Portugal

Wat meer informatie over Villa Magdalena:
Land van bestemming: Algarve
Regio:
Stad:
Sterren: Logies
Verzorging: 37.0921

Deze reis naar Albufeira wordt je aangeboden door GOGO. GOGO is de nr1 jongerenreis organisatie van Nederland. Vlieg naar de Griekse, Spaanse of Portugese zon voor superscherpe prijzen. Dit wordt jouw zomer!