Jongerenvakantie Villa’s Ouravilla’s Albufeira

Boek een supergave jongerenvakantie met GOGO.nl naar Villa’s Ouravilla’s voor slechts €516.00 voor 5 dagen met vertrekdatum 06/19/2023.

Vier de vakantie van je leven in de Portugese zon. Albufeira is de place 2 be deze zomer in Algarve! Deze heerlijke 3 sterren accommodatie staat bekend om GOGO suggestions, Privézwembad, Op maar 100 meter van de Strip en Mooie tuin met veel privacy.

Villa’s Ouravilla’s zijn perfect voor een feestvakantie in het bruisende Albufeira met al je vrienden. De villa’s liggen namelijk maar 100 meter van de Strip en zijn geschikt voor maar liefst 8 personen. Je staat dus binnen no time midden in de hipste bars en clubs van Albufeira en je kunt ook weer kruipend terug naar je villa. Het strand is slechts 10 minuutjes lopen, maar je kan ook net zo goed een duik nemen in jullie privézwembad bij de villa. Dit is pas vakantie!

GOGO boeken Albufeira

Wat meer informatie over Villa’s Ouravilla’s:
Land van bestemming: Portugal
Regio: Algarve
Stad: Albufeira
Verzorging: Logies –

Faciliteiten zijn o.a. geen lift aanwezig, kluisje (op de kamer: gratis), wi-fi op de kamer (gratis), borg (contant te betalen), minisupermarkt (in de directe omgeving), supermarkt (in de directe omgeving), afstand tot strand circa 800 meter (zandstrand, via een licht hellende weg), afstand tot centrum: circa 100 meter, strip circa 100 meter, bakkerij (in de directe omgeving), souvenirwinkel (in de directe omgeving), afstand tot oude centrum circa 3000 meter: circa 3 kilometer, sportzaak (in de directe omgeving), kapsalon (in de directe omgeving), schoonheidssalon (in de directe omgeving).

Deze reis naar Albufeira wordt je aangeboden door GOGO. GOGO is de nr1 jongerenreis organisatie van Nederland. Vlieg naar de Griekse, Spaanse of Portugese zon voor superscherpe prijzen. Dit wordt jouw zomer!

Villa's Ouravilla's Albufeira gogo
Villa's Ouravilla's Albufeira
Villa's Ouravilla's Albufeira
Villa's Ouravilla's Albufeira
Villa's Ouravilla's Albufeira