Aparthotel The Patio Suite Albufeira

Boek nu Aparthotel The Patio Suite via Sunweb.nl voor slechts €645.00. Ga heerlijk op vakantie naar Albufeira in de Algarve en geniet van de Portugese zon. Het verblijf voor deze prijs is met vertrek op 8.7 prijs is per persoon op basis van LG personen. Geniet Moderne en ruime suites;Vlak bij het strand van Falesia;Vier zwembaden en fijne ligbedden;Activiteiten voor kinderen bij het hotel dagen van Alufeira in een .

Aparthotel The Patio Suite is een modern complex met ruime suites voor het hele gezin. Het hotel heeft vier zwembaden en ligt op zo’n 1,2 km van het mooie strand Falesia. Op loopafstand vind je verschillende restaurants en gezellige cafés. De moderne en comfortabele kamers hebben allemaal een aparte slaapkamer, woonkamer, keuken en een balkon.

Eenmaal aangekomen bij het hotel kom je meteen tot rust. Neem plaats bij Patio Bistro voor een heerlijk drankje en snack. Buiten vind je vier zwembaden: twee voor volwassenen en twee voor de kinderen. Op de fijne ligbedden is het heerlijk vertoeven in de zon. Het hotel ligt op een rustige locatie waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Voor de kinderen worden verschillende activiteiten georganiseerd en er rijdt een gratis busje naar het strand en de stad Vilamoura.

Sunweb boeken Albufeira
Deze accommodatie heeft , en .

Andere faciliteiten van Aparthotel The Patio Suite:

  • Albufeira

Aparthotel The Patio Suite Albufeira
Aparthotel The Patio Suite Albufeira
Aparthotel The Patio Suite Albufeira
Deze reis naar Albufeira wordt verzorgt door Sunweb Vakanties. , , en . Sunweb is één van de grootste vakantie aanbieders van vliegvakanties naar de Algarve. Elk jaar zal Sunweb voor ongeveer 200.000 mensen naar een zonnige bestemming brengen. Een belangrijk deel van deze mensen gaat naar de Algarve en dan specifiek naar Albufeira. Met Sunweb naar Albufeira kan al vanaf €199!