Aparthotel Topazio Mar Beach – Hotel logies en ontbijt Albufeira

Boek nu Aparthotel Topazio Mar Beach – Hotel logies en ontbijt via Sunweb.nl voor slechts €454.11. Ga heerlijk op vakantie naar Albufeira in de Algarve en geniet van de Portugese zon. Het verblijf voor deze prijs is met vertrek op Albufeira prijs is per persoon op basis van -8.2311 personen. Geniet 0 dagen van Alufeira in een .

Aparthotel Topazio Mar Beach is geheel gerenoveerd en heeft een geweldige ligging om ultiem te genieten van je zonvakantie aan de zonnige Algarve! Zowel het bruisende centrum van Albufeira als het populaire Aveiros strand bevinden zich namelijk op loopafstand! Iedere ochtend is er een heerlijk ontbijtbuffet om de stralende dag goed te beginnen. Het zwembad is voor vele het centrale middelpunt en is omgeven door veel groen. In de ruime kamers vindt je, zoals het gehele complex, rust en ruimte met trendy details. Wat een heerlijk vakantieadres!

Sunweb boeken Albufeira
Deze accommodatie heeft , 2-persoonskamer superieur type B en 2-persoonskamer voor alleengebruik standaard.

Andere faciliteiten van Aparthotel Topazio Mar Beach – Hotel logies en ontbijt:

  • LO

Aparthotel Topazio Mar Beach - Hotel logies en ontbijt Albufeira
Aparthotel Topazio Mar Beach - Hotel logies en ontbijt Albufeira
Aparthotel Topazio Mar Beach - Hotel logies en ontbijt Albufeira
Deze reis naar Albufeira wordt verzorgt door Sunweb Vakanties. , , en . Sunweb is één van de grootste vakantie aanbieders van vliegvakanties naar de Algarve. Elk jaar zal Sunweb voor ongeveer 200.000 mensen naar een zonnige bestemming brengen. Een belangrijk deel van deze mensen gaat naar de Algarve en dan specifiek naar Albufeira. Met Sunweb naar Albufeira kan al vanaf €199!