App. Balaia Sol Albufeira

Boek nu App. Balaia Sol via Sunweb.nl voor slechts €359.00. Ga heerlijk op vakantie naar Albufeira in de Algarve en geniet van de Portugese zon.

Deze accommodatie heeft Receptie (24 uur geopend), Geen lift aanwezig, Kluisje (op de kamer: tegen betaling; bij de receptie) en Parkeerterrein.

Appartementen Balaia Sol is een sfeervol Secrets adresje in Albufeira. De authentiek ingerichte appartementen bevinden zich in het charmante laagbouw complex in de leuke wijk Balaia. In deze unieke Portugese omgeving kun je met volle teugen genieten van een welverdiende vakantie.

Rondom het complex vindt je veel bloemen en overal vind je de prachtige typisch Portugese siertegeltjes (Azulejos). Droom lekker weg op een van de comfortabele ligbedden bij het mooie zwembad of bezoek een van de vele leuke strandjes in de buurt. Vooral het strand van Praia de Castelo is een aanrader!

Appartementen Balaia Sol hebben een relatief rustige ligging, maar na een klein stukje rijden ben je in het centrum van Albufeira of Praia de Oura. Naast verschillende winkeltjes, bars en terrasjes vind je hier ook goede restaurants.

Sunweb boeken Albufeira
Andere faciliteiten van App. Balaia Sol:

  • Wi-Fi in openbare ruimte (gratis)
  • Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, verschoning 1 keer verschoning 1 keer per week
  • Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, verschoning 2 keer verschoning 2 keer per week
  • Dekens

App. Balaia Sol Albufeira Portugal

Deze reis naar Albufeira wordt verzorgt door Sunweb Vakanties. Sunweb is één van de grootste vakantie aanbieders van vliegvakanties naar de Algarve. Elk jaar zal Sunweb voor ongeveer 200.000 mensen naar een zonnige bestemming brengen. Een belangrijk deel van deze mensen gaat naar de Algarve en dan specifiek naar Albufeira. Met Sunweb naar Albufeira kan al vanaf €199!