App. Clube Albufeira Garden Albufeira

Boek nu App. Clube Albufeira Garden via Sunweb.nl voor slechts €269.00. Ga heerlijk op vakantie naar Albufeira in de Algarve en geniet van de Portugese zon.

Deze accommodatie heeft Klasse: comfort, Authentieke accommodatie, Kindvriendelijk complex en Receptie (24 uur geopend).

Het in traditionele stijl gebouwde Appartementen Clube Albufeira Garden (voorheen Appartementen Club Albufeira )is net een heuvelachtig dorpje. Vanaf dit knusse vakantiepark is het zo’n vijftien minuten wandelen naar het goudgele zandstrand en het sfeervolle oude centrum; dit is wel een wandeling naar beneden en dus ook weer een klim omhoog naar de appartementen. Doordeweeks rijdt er daarom twee keer per dag ook een shuttlebus en kun je ook altijd gebruik maken van het openbaar vervoer.

Languit van de zon genieten kan perfect in dit ruim opgezette park. Er zijn vier zwembaden, zodat er altijd één in de buurt van jouw appartement te vinden is. De grote grasvelden en speeltuin tussen de gebouwen door, biedt de ideale gelegenheid voor kinderen om lekker te spelen, maar ook een rustig plekje opzoeken kan hier perfect. Liever lekker actief bezig zijn? Dan bieden de tennisbanen uitkomst.

Casa Azul is een van de twee restaurants op het park. In dit traditioneel gedecoreerde restaurant kun je genieten van de meest heerlijke internationale gerechten. Bij de poolbar kun je een frisse cocktail bestellen ter verkoeling, tijdens een heerlijke dag onder de Portugese zon.

Sunweb boeken Albufeira
Andere faciliteiten van App. Clube Albufeira Garden:

  • Geen lift aanwezig
  • Kluisje (op de kamer)
  • Shuttlebus ( naar het centrum 2 maal per dag, gratis)
  • Parkeerterrein

App. Clube Albufeira Garden Albufeira Portugal

Deze reis naar Albufeira wordt verzorgt door Sunweb Vakanties. Sunweb is één van de grootste vakantie aanbieders van vliegvakanties naar de Algarve. Elk jaar zal Sunweb voor ongeveer 200.000 mensen naar een zonnige bestemming brengen. Een belangrijk deel van deze mensen gaat naar de Algarve en dan specifiek naar Albufeira. Met Sunweb naar Albufeira kan al vanaf €199!