Appartementen Orada Marina de Albufeira Albufeira

Boek nu Appartementen Orada Marina de Albufeira via Sunweb.nl voor slechts €281.00. Ga heerlijk op vakantie naar Albufeira in de Algarve en geniet van de Portugese zon. Het verblijf voor deze prijs is met vertrek op 10/25/2023 prijs is per persoon op basis van 2 personen. Geniet 8 dagen van Alufeira in een 2-kamerappartement .

De vrolijke Appartementen Orada Marina de Albufeira liggen dicht bij de nieuwe jachthaven van Albufeira. Een heerlijk rustige ligging, net buiten het bruisende uitgaanscentrum maar toch in een gezellige omgeving. Het is een komen en gaan van boten die toeristen een heerlijke tocht op zee aanbieden en rondom de haven zijn er een aantal cafeetjes te vinden waar je overdag op een terras van dit leuke tafereel kunt genieten.Het heerlijke zwembad van de kleurrijke appartementen ligt in een grote tuin waar ook een poolbar aanwezig is. De bar is ideaal om even in de zon te genieten van een hapje en drankje, maar dit kan natuurlijk ook op het balkon van het ruime appartement. De grote weide om het zwembad heen is ideaal voor eventuele kinderen om lekker in te spelen, evenals het aparte kinderzwembad en de spelletjesruimte.

Sunweb boeken Albufeira
Deze accommodatie heeft , Vrolijk gekleurde appartementen en Bij de nieuwe jachthaven.

Andere faciliteiten van Appartementen Orada Marina de Albufeira:

  • kinderzwembad(geheel apart)
  • buitenzwembad(zoet water, ligstoelen (gratis) , parasol (gratis) )
  • speelweide
  • babybedje

Appartementen Orada Marina de Albufeira Albufeira
Appartementen Orada Marina de Albufeira Albufeira
Appartementen Orada Marina de Albufeira Albufeira
Deze reis naar Albufeira wordt verzorgt door Sunweb Vakanties. kluisje (op de kamer: tegen betaling), geen lift aanwezig, drinkgelegenheden: bar, pool/snackbar en lobby. Sunweb is één van de grootste vakantie aanbieders van vliegvakanties naar de Algarve. Elk jaar zal Sunweb voor ongeveer 200.000 mensen naar een zonnige bestemming brengen. Een belangrijk deel van deze mensen gaat naar de Algarve en dan specifiek naar Albufeira. Met Sunweb naar Albufeira kan al vanaf €199!