Appartementen Turial Park Albufeira

Boek nu Appartementen Turial Park via Sunweb.nl voor slechts €380.00. Ga heerlijk op vakantie naar Albufeira in de Algarve en geniet van de Portugese zon. Het verblijf voor deze prijs is met vertrek op 04/11/2023 prijs is per persoon op basis van 2 personen. Geniet 8 dagen van Alufeira in een 2-kamerappartement algemeen .

Turial Park heeft een ideale ligging! Wat is er fijner dan ‘s ochtends maar 100 meter te hoeven lopen, voordat je op het strand aankomt om heerlijk te zonnen? En als je ‘s avonds een hapje wilt eten, hoef je ook maar een paar meter te lopen, want Turial Park ligt midden in het sfeervolle oude centrum! Verder is er een binnenzwembad en kun je tegen betaling van de verschillende wellnessvoorzieningen gebruik maken. Als dat geen ontspannen vakantie wordt!

Sunweb boeken Albufeira
Deze accommodatie heeft , In het oude centrum en .

Andere faciliteiten van Appartementen Turial Park:

  • binnenzwembad (aantal 1)
  • eetgelegenheden: italiaans restaurant, visrestaurant, ijssalon
  • Officiële classificatie: 3 sterren
  • drinkgelegenheden: bar

Appartementen Turial Park Albufeira
Appartementen Turial Park Albufeira
Appartementen Turial Park Albufeira
Deze reis naar Albufeira wordt verzorgt door Sunweb Vakanties. klasse: eenvoudig, totaal aantal verdiepingen: 3, totaal aantal kamers: 72 en authentieke accommodatie. Sunweb is één van de grootste vakantie aanbieders van vliegvakanties naar de Algarve. Elk jaar zal Sunweb voor ongeveer 200.000 mensen naar een zonnige bestemming brengen. Een belangrijk deel van deze mensen gaat naar de Algarve en dan specifiek naar Albufeira. Met Sunweb naar Albufeira kan al vanaf €199!