Cruz Villa’s Albufeira

Boek nu Cruz Villa’s via Sunweb.nl voor slechts €364.00. Ga heerlijk op vakantie naar Albufeira in de Algarve en geniet van de Portugese zon.

Deze accommodatie heeft Receptie (geopend van 09:30 tot 12:30 uur en van 14:30 tot 17:30 uur) (centrale receptie), Geen lift aanwezig, Kluisje (op de kamer) en Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden.

In de ruime Cruz Villa’s kun je genieten van een heerlijke vakantie. Het sfeervolle oude centrum van Albufeira is gemakkelijk met de bus of na een stevige wandeling te bereiken. Na een wat kortere wandeling over een licht hellende weg kun je al op het goudgele zandstrand staan. Voor de echte feestbeesten is de populaire Strip van Albufeira op loopafstand.

De villas hebben allemaal een verschillende inrichting en een privézwembad in de ruime tuin. Ideaal dus om met een groep vrienden of familie van heerlijke dagen in de zon te genieten of rustig een boekje te lezen in de schaduw van een palmboom. En wat gaat er nu boven een diner op een zwoele zomeravond, op jullie eigen terras?

Sunweb boeken Albufeira
Andere faciliteiten van Cruz Villa’s:

  • Wi-Fi op de kamer (gratis)
  • Borg (contant te betalen)
  • Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week
  • Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week

Cruz Villa's Albufeira Portugal

Deze reis naar Albufeira wordt verzorgt door Sunweb Vakanties. Sunweb is één van de grootste vakantie aanbieders van vliegvakanties naar de Algarve. Elk jaar zal Sunweb voor ongeveer 200.000 mensen naar een zonnige bestemming brengen. Een belangrijk deel van deze mensen gaat naar de Algarve en dan specifiek naar Albufeira. Met Sunweb naar Albufeira kan al vanaf €199!