Hotel Tivoli Lagos Albufeira

Boek nu Hotel Tivoli Lagos via Sunweb.nl voor slechts €489.00. Ga heerlijk op vakantie naar Albufeira in de Algarve en geniet van de Portugese zon.

Deze accommodatie heeft Totaal aantal kamers: 291, Totaal aantal verdiepingen: 5, Klasse: comfort en Modern ingerichte accommodatie.

Op loopafstand van het historische centrum van Lagos ligt Hotel Tivoli Lagos. Een gratis shuttlebus rijdt dagelijks naar de Duna Beach Club, je kunt dus gemakkelijk vanuit het hotel het zand tussen je tenen voelen kriebelen.

Het hotel is gebouwd in de traditionele Portugese stijl waardoor het moeiteloos in de omgeving past. Het bestaat uit meerdere gebouwen waar de kamers over verspreid zijn. De gebouwen bereik je door de tuin rondom het hotel en op de binnenplaats staan er ligbedjes rondom het grote zwembad klaar. Er worden vrolijke activiteiten georganiseerd door het animatieteam en voor kleine kinderen is er een miniclub waar zij nieuwe vriendjes kunnen maken. Even helemaal ontspannen en nergens aan denken kan in de sauna.

Sunweb boeken Albufeira
Andere faciliteiten van Hotel Tivoli Lagos:

  • Receptie (24 uur geopend)
  • Lift (aantal 15)
  • Kluisje (op de kamer)
  • Lobby

Hotel Tivoli Lagos Albufeira Portugal

Deze reis naar Albufeira wordt verzorgt door Sunweb Vakanties. Sunweb is één van de grootste vakantie aanbieders van vliegvakanties naar de Algarve. Elk jaar zal Sunweb voor ongeveer 200.000 mensen naar een zonnige bestemming brengen. Een belangrijk deel van deze mensen gaat naar de Algarve en dan specifiek naar Albufeira. Met Sunweb naar Albufeira kan al vanaf €199!