Hotel Vila Gale Lagos Albufeira

Boek nu Hotel Vila Gale Lagos via Sunweb.nl voor slechts €589.00. Ga heerlijk op vakantie naar Albufeira in de Algarve en geniet van de Portugese zon.

Deze accommodatie heeft Totaal aantal kamers: 303, Modern ingerichte accommodatie, Receptie (24 uur geopend) en Lift (aantal 4).

In een prachtige omgeving met veel natuur ligt het luxe Hotel Vila Gale Lagos. Door de rustige ligging ben je hier echt even weg van alle drukte. Niet alleen de omgeving, maar ook het hotel zelf heeft een mooie uitstraling en van alles te bieden. Terwijl je relaxed op het zonneterras of wat te drinken neemt bij de poolbar, vermaken de kinderen zich bij het zwembad dat trouwens ook een apart kinderbad heeft. Vila Gale Lagos ligt in een mooie, grote tuin en op loopafstand van een van de mooiste stranden van de Algarve.

Sunweb boeken Albufeira
Andere faciliteiten van Hotel Vila Gale Lagos:

  • Lobby
  • Roomservice
  • Parkeergarage
  • Parkeerterrein

Hotel Vila Gale Lagos Albufeira Portugal

Deze reis naar Albufeira wordt verzorgt door Sunweb Vakanties. Sunweb is één van de grootste vakantie aanbieders van vliegvakanties naar de Algarve. Elk jaar zal Sunweb voor ongeveer 200.000 mensen naar een zonnige bestemming brengen. Een belangrijk deel van deze mensen gaat naar de Algarve en dan specifiek naar Albufeira. Met Sunweb naar Albufeira kan al vanaf €199!