Velamar Boutique Hotel Albufeira

Boek nu Velamar Boutique Hotel via Sunweb.nl voor slechts €700.87. Ga heerlijk op vakantie naar Albufeira in de Algarve en geniet van de Portugese zon. Het verblijf voor deze prijs is met vertrek op Olhos d’Agua prijs is per persoon op basis van -8.19807 personen. Geniet 0 dagen van Alufeira in een .

Velamar Boutique Hotel is een modern en fijn hotel dat prima is gelegen tussen Olhos d’Agua en Albufeira. Met comfortabele faciliteiten is een verblijf hier zeer aangenaam! De frisse kamers zijn stijlvol en ruimtelijk ingericht. Wil je ontspanning, dan is het zwembad een heerlijke plek. Voor wat meer gezelligheid kun je terecht in de bar van het hotel, waar de bartender zonder problemen je favoriete cocktail maakt!

Sunweb boeken Albufeira
Deze accommodatie heeft , 2-persoonskamer standaard en 2-persoonskamer voor alleengebruik.

Andere faciliteiten van Velamar Boutique Hotel:

  • LO

Velamar Boutique Hotel Albufeira
Velamar Boutique Hotel Albufeira
Velamar Boutique Hotel Albufeira
Deze reis naar Albufeira wordt verzorgt door Sunweb Vakanties. , , en . Sunweb is één van de grootste vakantie aanbieders van vliegvakanties naar de Algarve. Elk jaar zal Sunweb voor ongeveer 200.000 mensen naar een zonnige bestemming brengen. Een belangrijk deel van deze mensen gaat naar de Algarve en dan specifiek naar Albufeira. Met Sunweb naar Albufeira kan al vanaf €199!